Laster...

Utadslående Trevinduer

Slike vinduer som åpnes utover er ideelle for alle boliger - hus, gårdshus, sommerhytter og leiligheter. Trevinduer i skandinavisk stil tilfredsstiller moderne krav fullt ut. Trevinduer i skandinavisk stil er populære og i stor etterspørsel i norden.

Produsert av oss kjennetegnes trevinduene av høy varme og energisparende egenskaper, miljøvennlighet, høy lydisolasjon og -absorpsjon, ergonomi og holdbarhet i henhold til dens geometriske egenskaper. Våre trevinduer i skandinavisk stil er pålitelige og tåler kraftige temperatursvingninger.

I 2009 seint, selskapet Varkojis begynner å lage vinduer med triple glass for å sikre maksimal grad av isolasjon.

Nivået av varme isolasjon var 30% høyere. Tykkelse på rammen - 68 mm. Vinduer med triple glass - 34 mm. Vindu jamb - 118 mm. Koeffisienten varme isolasjon U = 1,1 Wm2/K. Fra 2012 UAB P. Varkojis ir Kompanija, Lithuania møter kravene til norsk dør- og vindukontroll NDVK. Vinduene males med svenske ''Becker Acroma'' maling ifølge RAL og NCS.

Alt Alt Alt Alt Alt

Tre vinduer med aluminium. Om du velger massivtre vinduer til din bolig eller tre/alu-vinduer, det kommer helt an på din smak og 

Flere og flere av våre kunder velger vinduer og dører utført i tre-aluminium, og det er der flere forskjellige grunner til. Selve ideen med at fremstille vinduer og dører i en tre-aluminiumskombinasjon er ganske enkelt at vi her kombiner de gode, naturlige og "varme" egenskaber fra treet med aluminiummet som er værbestandig og ikke til tider skal vedlikeholdes (males). Hva skal jeg velge … trevinduer eller tre-alu-vinduer? Tre/alu - vinduer me "GUTMAN - Nordwin" system. Aluminium kan males i alle RAL farger.

Skandinaviske vinduer: åpningssystemer

Top Swing 180°

180° Swing-Out vinduer eller "Top Swing" - vinduer åpnes fra bunnen opp, og kan vendes i 180°, noe som er praktisk for rengjøring av vinduenes utsider. Håndtak leveres i en rekke former og størrelser. De plasseres horisontalt i bunnen av rammen og gjør det enkelt og praktisk å åpne og lukke for ventilasjon.

Alt
Top Sliding 90°

90° Toppskyvevinduer eller “Top Sliding“ - Dette systemet er nyttig når du skal åpne og vaske glasset på utsiden. Denne åpningsmekanismen gir maksimal luftstrøm inn i rommet når det skal luftes. Vinduet følger med vinduhåndtak.

Alt
Side sliding 180°

Sideskyvende 180° - Den moderne åpningsmekanismen gjør det lett å rengjøre disse vinduene. Vinduene er ekstremt populære i høyblokker og de brukes helst hvor begrensninger ikke tillater vinduer som vender inn- eller utover.

Alt
Side sliding 90°

Sideskyvende 90° En ny type vindu som er åpen, vakker og enkel å rengjøre. Spesielt populær i boligblokker.

Alt
Side opening

Sideåpning Dette er et tradisjonelt vindu med hengsler på sidene som kan utstyres med 'whirligigs' eller håndtak. Det kan dekoreres med galvaniserte, hvite eller dekorative henglser.

Alt
Top hung

Sideåpning Dette er et tradisjonelt vindu med hengsler på sidene som kan utstyres med 'whirligigs' eller håndtak. Det kan dekoreres med galvaniserte, hvite eller dekorative henglser.

Alt
Fix

Fix window består av en ramme og glass. Et slikt vindu kan ikke åpnes, og det brukes hovedsakelig innendørs, i et rom hvor det er mer enn to vinduer; de kan også brukes som butikkvinduer som matcher andre eksisterende vinduer eller dører.

Vindustyper

Vinduene finnes i en rekke kombinasjoner. Vinduene kan ha ulike typer sløyfer.

Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt